Rețete

Carne de porc în marinată picant, copt în folie

40 min

mediu

3-4 persoane

Ingrediente

  • Carne de porc – 1,5 kg
  • Condimente Santa Verde "Pentru coacerea cărnii" – 1 lingură
  • Ulei vegetal - 1 linguriță
  • Sarat la gust
  • Piper negru măcinat de la Santa Verde – după gust

Metoda de preparare

  1.  Pregătiți marinada. Combinați condimentele ""Pentru Coacerea Cărnii"" de la Santa Verde și uleiul vegetal, sare și piper negru măcinat după gust.
  2.  Tăiați o bucată de folie de așa dimensiune încât să puteți înveli complet carnea. Dacă folia este subțire, îndoiți-o în două straturi.
  3.  Așezați carnea pe o foaie de folie. Ridicați marginile libere ale foliei și strângeți ușor, fixându-le astfel încât să obțineți o „„formă”” cu laturile înalte.
  4.  Frecați bine carnea pe toate părțile cu marinada.
  5.  Înfășurați cu grijă carnea în folie și lăsați-o timp de 6-8 ore la frigider pentru marinare.
  6.  Porniți cuptorul pentru a se preîncălzi la 200 de grade. Puneti carnea in folie la cuptor si coaceti 50 de minute. Apoi desfaceți folia și coaceți carnea încă 15-20 de minute până se rumenește și este complet fiartă.
  7.  Așezați carnea pe un platou să se odihnească și să se răcească câteva minute.
  8.  Carne de porc in marinata picanta, copta in folie, gata. Tăiați carnea în bucăți porționate și serviți.
  9.   Poftă bună

Condimente din toată lumea