Rețete

Pui la cuptor

40 min

mediu

3-4 persoane

Ingrediente

  • Pui - 1 (2-3 kg)
  • Condimente „Pentru coacere pui” de la Santa Verde - 1 lingură
  • Ulei vegetal - 70 ml
  • Sarat la gust

Metoda de preparare

  1. Se spală puiul, se usucă cu un prosop de hârtie.
  2. Tăiați vârfurile aripilor.
  3. Într-un castron separat, combinați 70 ml de ulei vegetal, condimentele Santa Verde „Chicken Baking” și sare după gust. Amesteca bine.
  4. Acoperiți puiul în interior și în exterior cu marinada. Se lasa la marinat la frigider pentru cel putin trei ore. Mai bine pentru toată noaptea. Coaceți la o temperatură de 180-200 de grade cu calculul de 1 kg - 1 oră. Îndepărtați periodic și turnați sucul eliberat - aceasta va da o crustă roz. Pofta mare!

Condimente din toată lumea