Rețete

Carne de porc «Acordeon»

60 min

simplu

3-4 persoane

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc (mai bine cotlet de porc)
  • 400 g cașcaval 
  • 600 g roșii 
  • 6–8 căței de usturoi 
  • Condiment “Pentru carne” de la AllSpiceWorld (ASW)
  • Sare
  • Piper

Metoda de preparare

Roșiile și cașcavalul se taie în felii.

Usturoiul se toacă. 

Cotletul de porc se taie la o distanță de 1 cm, nu se taie până la capăt.

Carnea se presară cu sare, piper și condiment “Pentru carne”  (inclusiv și tăieturile), și se lasă pe o oră. 

Apoi în tăieturi se întroduc roșiile, cașcavalul, usturoiul și se înfășoară în folie de aluminiu. 

Se coace o oră la 180 de grade.

Carnea se taie în felii și poftim la masă!

Condimente din toată lumea