Recete

Frigărui

40 min

simplu

6-7 persoane

Ingrediente

  • 2 kg carne de porc
  • 3 cepe medii
  • 2 linguri de condiment ASW «Pentru frigărui» 
  • Sare după gust

Metoda de preparare

Carnea cu ceapa trebuie să fie marinată de cu seară. Dacă nu aveți atât timp, folosiți condimentul ASW «Sare de Budjac» pentru marinare rapidă (1,5-2 ore este suficient).

Ceapa se curăță și se toacă (poate fi dată prin blender sau mașina de tocat carne).

Carnea se taie bucăți medii peste fibre. Pe fundul vasului pentru decapare se pune un strat de ceapă. Peste el se pune un strat de carne presărată cu sare și condiment «Pentru frigărui», apoi iară-și un strat de ceapă și așa mai departe. Ultimul strat trebuie să fie ceapa. Carnea se pune pe aci de frigărui și se pune la grătar pe cca. 20 de minute și se întoarce des de pe o parte pe altă ca să se rumenească uniform și nu cumva să se ardă. 

Poftă bună!

Condimente din toată lumea