Rețete

Brânză de vacă marinată

15 min

simplu

3-4 persoane

Ingrediente

  • 400 g brânză de vacă
  • Ulei de masline sau de floearea soarelui 
  • 6 căței de usturoi 
  • 2 ardei iute
  • Condiment “Ierburi Italiene” de la AllSpiceWorld,
  • Fulgi de ardei iute roșu (Acı Pul Kırmızı Biber)

Metoda de preparare

Brânza se taie cubulețe. 

Usturoiul se curăță și se taie în petale subțiri.

Ardeiul iute se taie rondele subțiri. 

Cubulețele de brânza se pun într-un borcan de sticlă uscată, alternănd brînza cu usturoi, ierburi italiene și fulgi de ardei iute. 

În așa mod borcanul se umple, până ingredientele se termină. 

Deasupra se toarnă uleiul de măsline sau de floarea soarelui cât să acopere toate bucățile de brânză. 

Borcanul se capsează și se pune în frigider pe 1-2 zile pentru marinare. 

vor fi mult mai aromate după cel putin o saptamana.

Se pastrază în frigider până la 2-3 saptîmâni. 

Condimente din toată lumea