Rețete

Chkmeruli

40 min

mediu

3-4 persoane

Condimente

Ingrediente

  • Pui - 2 kg
  • Usturoi - 2 cutii
  • Condimente "Adjika" din Santa Verde - 1 lingura
  • Ulei de măsline - 2 linguri
  • Crema 20% - 400ml
  • Condimentul „Sare Svan” de la Santa Verde - 1 lingură
  • Sarat la gust

Metoda de preparare

  1. Încinge cuptorul la 200 ° C. Se rade puiul cu ulei de măsline și se condimentează „Sare Svan” de la Santa Verde, se transferă într-o tavă de copt și se trimite la cuptor.
  2. Într-un mojar, combinați usturoiul, condimentele Adjika de la Santa Verde și sare după gust. Adăugați smântâna și amestecați.
  3. Se toarnă smântâna într-o cratiță și se încălzește la foc mic amestecând continuu.
  4. Cu 15 minute înainte ca puiul să fie gata, turnați-l cu smântână și coaceți până este gata. Bucura-te de masa ta!

Condimente din toată lumea