Rețete

Paste cu pui in sos cremos de roșii

40 min

simplu

5-6 persoane

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 200-220 gr penne paste, scoici sau rotini
  • 400 g roșii cubulețe tăiate mărunt
  • 2 linguri pastă de roșii
  • 2,5 - 3 pahare de apă
  • 1/2 linguriță de busuioc de la AllSpiceWorld
  • 1/2 linguriță oregano de la AllSpiceWorld
  • 2 căni de pui tocat și gătit
  • 1/2 cana crema
  • 1 cană mozzarella rasă
  • 1 cană parmezan ras

Metoda de preparare

  1. Preîncălziți cuptorul la 230 ° C.
  2. Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor. Adăugați usturoi, prăjiți până când apare aroma.
  3. Adăugați paste, roșii, apă și pastă de roșii. Lăsați pastele să se gătească cu aproximativ 2 minute mai puțin decât necesită ambalajul, astfel încât pastele să fie FOARTE al dente.
  4. Luati de pe foc și adaugati puiul, condimentul și smântâna.
  5. Presarati deasupra brânză rasă.
  6. Coaceți timp de 10-12 minute sau până când brânza se rumeneste.

Poftă bună!

Condimente din toată lumea